Mogen we ons even voorstellen?

Benieuwd naar onze geschiedenis?

Op 1 februari 2013 zijn Frank en Claudia Koehler samen met Pascal van Oosterhout begonnen met Wetin, als zelfstandig bedrijf naast bouwbedrijf Condubouw. Inmiddels heeft Wetin al meerdere eigen opdrachtgevers en breiden we ons bedrijf verder uit, maar uiteraard werken we ook nog steeds samen.

De naam Wetin is niet zomaar gekozen. Het is een samenvoeging van WEstlands Technisch INstallatiebedrijf. Een brede benaming, die goed past bij het grote aanbod van onze werkzaamheden. 

Wij werken met liefde voor het vak en proberen elke keer weer iets heel nieuws te creëren passend bij de situatie. Hierbij geven we een maatwerkadvies waarbij wij zeker ook kijken naar oplossingen gericht op de toekomst. Een hoog afwerkniveau zorgt ervoor dat we elke keer weer met trots kijken naar het eindresultaat.

Waar kun je ons vinden?

Ons kantoor en werkplaats is gevestigd op de Grote Waard 50 in Honselersdijk. Hier vandaan werken wij voornamelijk in de regio Westland, Den Haag en Rotterdam. Maar uiteraard is ons werk niet aan grenzen gebonden.

Ons team

Ons team bestaat uit een enthousiaste groep, die al jaren samenwerkt. Dat zorgt ervoor dat we helemaal op elkaar zijn ingespeeld. We vinden het belangrijk om continu te ontwikkelen en onszelf te verbeteren.

Interesse? Neem contact op!